Boem Restaurant

Lublaňská 59, Praha 2

Pod pojmem makedonské kuchyně se skrývá obrovská škála chuti, barev a různorodých přísad. Hlavní charakteristikou makedonské kuchyně jsou čerstvé ingredience tj. Nádherná zelenina všech barev a chuti, světoznámí balkánský sýr – ovčí, tetovské bílé fazole, čerstvé jehněčí, telecí a vepřové maso, speciální domácí koření, sušené pálivé papriky, pečené kapie a řada dalších až exotických chutí jako je OKRA.

Kuchyně: GRILL, mezinárodní

Otevírací doba

Pondělí08:00 - 23:00 
Úterý08:00 - 23:00 
Středa08:00 - 23:00 
Čtvrtek08:00 - 23:00DNES
Pátek08:00 - 23:00 
Sobota11:00 - 23:00 
Neděle11:00 - 23:00 
   
Kuchyně08:00 - 23:00 
Meníčka11:00 - 15:00 

Živá hudba

16.05.2013
Každý pátek od 19:00 hod.

Piva

Kávy

Procafé